HTML

www. fernandoalonso.com

Linkblog

Friss topikok

Fuera luces, se sube el telón, hay silencio...

Azt hiszem, igen, dühös lehetnék amiatt, ami velem történt. De nehéz dühösnek lenni, amikor oly sok szép dolog van a világban. Néha úgy érzem, hogy egyszerre látom mindet és túl sok: a szívem felduzzad, mint egy léggömb, és majd szétrobban. Aztán eszembe jut, hogy ellazuljak, és ne próbáljak meg belekapaszkodni. Aztán esőként rám hullik az egész és nem érzek mást, csak hálát hülye kis életem minden egyes percéért.

2009.12.25. 09:09 Miss Gina

Alonso

• Alonso: Csúcsformában vagyok!

Fernando Alonso elmondása szerint csúcsformában van, és továbbra is éhes a sikerre.
A spanyol sztárpilóta hozzátette, a legjobb csapathoz csatlakozott, és még soha nem érezte magát ilyen jól, mint most.
A rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hiszen egyre közelebb és közelebb kerülünk 2010. január 1-jéhez, amikor Alonso hivatalosan is a Ferrari versenyzője lesz. A Scuderia biztos a sikerben.
Fernando nem iszik előre a medve bőrére, de ettől független rendkívül határozott, és már nagyon várja, hogy a maranelloiak piros felszerelésében virítson, és guruljon pályára.
Alonso csapattársa, az idén a Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos fejsérülést szenvedett brazil pilóta, Felipe Massa lesz.
”Alo” boldog, és finoman szólva is csúcsformában érzi magát.
„A legjobb csapathoz csatlakozom, és mindezt csúcsformában teszem. Soha nem éreztem magam még ilyen jól. Rendkívül izgatott vagyok, és éhes vagyok a sikerre. Remélem, hogy a Ferrarival nagy sikereket érünk majd el.” – mondta Fernando Alonso szülővárosában, Oviedoban egy jótékonysági rendezvény keretében.

• Alonso nem bír magával

A spanyolok kedvence, Fernando Alonso már nagyon várja, hogy 2010-et írjunk, és a Ferrarihoz csatlakozhasson.
Alonso korábban már több technikai ülésen is részt vett Maranello-ban az olasz istálló főhadiszállásán, ám a java még hátra van. Fernando 2001-ben a Minardi csapatnál kezdte a pályafutását a Forma-1-ben, majd egy esztendővel később a Renault csapathoz szerződőt.
2003-ban a tesztpilótából lett versenyző egyre nagyobb, és nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt. 2005-ben, és 2006-ban világbajnoki címet ünnepelhetett. 2007-re a McLaren-Mercedes-hez szerződött.
A wokiniaknál nem érezte jól magát, és 12 hónappal később ismét a francia csapat színeiben feszített.
Alonso a következő szezonban ismét csapatot vált, ami immáron a Ferrari lesz.
• Fernando Alonso
Nagyon várom már, hogy megkezdődjön a következő év. A világ legjobb csapatához csatlakozom. A pályafutásom legjobb pillanatában érkezem a Ferrarihoz. Soha ezelőtt nem éreztem még így. Azt hiszem, mint pilóta, és mint ember is a legjobb alkalom ez számomra. Jól haladnak a dolgok.
Örülök, hogy a Santander bank támogatja a Ferrarit. Nagy megtiszteltetés a számomra, hogy részt vehetek ebben a projektben.
Az élet minden percét ki szeretném élvezni.


• Todt: Alonso jó választás! <33

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://f1fangirl.blog.hu/api/trackback/id/tr71621867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása